UITLEG – VVV cadeaukaart saldo checken doe je zo

UITLEG – VVV cadeaukaart saldo checken doe je zo

Veel mensen die een cadeaukaart krijgen leggen hem in een laatje. Als je hem daar later weer uithaalt, dan weet je meestal het saldo niet meer, laat staan wat de verloopdatum precies is. In het geval van de VVV cadeaukaart is het handig om je saldo te checken voor je op zoek gaat naar waar je je VVV bon besteden kunt. In dit artikel lees je hoe je jouw VVV cadeaukaart saldo checken kunt.

vvv cadeaukaart saldo check
saldo checken VVV cadeaukaart

VVV cadeaukaart saldo checken in een paar stappen

Je VVV bon saldo checken is heel eenvoudig.
  1. Pak je VVV cadeaukaart erbij
  2. Zorg ervoor dat de kraslaag eraf is (doe dit voorzichtig)
  3. Ga naar de VVV Cadeaukaart saldo checker
  4. Voer hier eerst de cadeaukaartcode in (19-cijfers)
  5. Voer daarna de pincode in (6-cijfers)
  6. Klik op “check je saldo”
Je VVV cadeaukaart saldo verschijnt direct in beeld, evenals hoe lang je cadeaukaart nog geldig is. Lees het volgende artikel als je meer wilt weten over de geldigheid van cadeaukaarten.

Heb je na het lezen van dit artikel nog meer uitleg nodig, dan kun je hier een stappenplan bij Giftomatic bekijken. Lukt het dan nog niet, neem dan contact op met de klantenservice van VVV Cadeaukaarten.

VVV cadeaukaart nl besteden Saldo

Als je het saldo van je VVV cadeaukaart wilt gaan besteden, dan heb je simpel gezegd heel erg veel mogelijkheden. Er zijn namelijk meer dan 1000 webshops aangesloten, tientallen restaurants en ook nog eens duizenden winkels. In sommige gevallen dien je trouwens eerst je cadeaukaart om te wisselen voor je er iets kunt kopen. Dat geldt voor webshops zoals Bol.com, Coolblue, ICI Paris en bijvoorbeeld bij Decathlon. Dat is een kleine handeling, maar je moet het wel even doen.

Populairste online besteedpunten VVV Cadeaukaart

Heb je een vraag of opmerking?