VVV Cadeaukaart besteden – deelnemerslijst voor VVV bon

VVV Cadeaukaart besteden – deelnemerslijst voor VVV bon

Wie een VVV cadeaukaart besteden wil kan terecht bij duizenden winkels en webshops. In dit artikel leggen we uit waar je jouw VVV cadeaukaart.nl besteden kunt. Dat zijn er duizenden, zowel online als offline, van restaurants tot leuke uitjes. Eigenlijk echt voor ieder wat wils.

Hieronder een aantal populaire online deelnemers:

vvv cadeaukaart waar te besteden
vvv cadeaukaart besteden

VVV bon besteden

Er zijn grofweg 4 verschillende plekken waar je een VVV bon besteden kunt.

 • Je VVV bon besteden in een fysieke winkel
 • Je kunt je VVV Cadeaukaart online besteden
 • Je kunt uit eten met je VVV bon
 • Je kunt een uitje bezoeken

VVV Cadeaukaart heeft ook een handige cadeauzoeker online staan. Hiermee kun je direct producten zoeken bij online aangesloten webshops. Ook vind je er populaire categorieën, mocht je nog niet echt een idee hebben hoe je jouw VVV cadeaukaart besteden wilt.

VVV cadeaukaart besteden – 4 opties

Webshops

Winkel je graag online? Dan is je VVV bon online besteden een goed idee en heel goed mogelijk. Bij duizenden webshops kun je deze cadeaukaart direct besteden

Let op: Wat belangrijk is om te weten, is dat je bij sommige winkels eerst je VVV cadeaukaart moet omwisselen. Dat is een eenmalige handeling die noodzakelijk is om je tegoed bij die retailer uit te geven.

(dit geldt oa voor de cadeaukaarten van Amazon, Coolblue, Decathlon, De Bijenkorf, Reebok, Hunkemoller, Xbox)

vvv cadeaukaart besteden
Fysieke winkels Je VVV cadeaubon besteden in een winkel is wat veel mensen graag doen, en dat kan ook gewoon. Bij de Kassa kun je eenvoudig afrekenen met de VVV cadeaukaart. Bekende winkels waar je terecht kunt met je VVV bon zijn onder andere: Is het product dat je wilt kopen duurder dan het tegoed van je VVV cadeaukaart? Dan kun je het verschil gewoon bijbetalen. Dat kan zowel met je pinpas als cash. Ook is het meestal mogelijk om met meerdere VVV cadeaukaarten te betalen.
VVV cadeaukaart waar besteden

Uitjes bezoeken met de VVV cadeaukaart


Als je jouw VVV Cadeaukaart liever niet besteedt aan een product, maar aan een uitje dan is dat ontzettend goed mogelijk. Met je cadeaukaart kun je namelijk ook heel veel leuke gelegenheden bezoeken. 

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een weekendje weg boeken bij Fletcher of Bungalows.nl
 • Sauna bezoeken
 • Escape room
 • Lekker gamen met een XBOX card
 • Naar de Efteling
 • Zonnebanken bij Sunday’s
 • Archeon
 • Wildlands
 • Drievliet
 • Dolfinarium
 • Burgers zoo
 • Heel veel aangesloten musea
vvv bon besteden uitjes

Restaurants


Veel mensen die deze kaart net als cadeautje hebben ontvangen Googlen naar “vvv cadeaukaart waar te besteden”. Ze zijn uiteraard benieuwd wat ze met hun ontvangen tegoed kunnen doen of kopen.


De VVV bon deelnemerslijst bestaat uit duizenden acceptanten waar je je VVV kaart besteden kunt, en naast leuke uitjes en etentjes, kan je ook tientallen miljoenen producten bestellen bij oa. Amazon.

deelnemerslijst restaurants

Hoe lang is de VVV cadeaukaart geldig?

De wettelijke geldigheidstermijn van een cadeaukaart is sinds 1 januari van 1 jaar, naar 2 jaar verhoogd. De VVV cadeaukaart is coulanter dan de wet, en is 3 jaar geldig. Na deze 3 jaar wordt er elk jaar een bedrag van het tegoed afgehaald in verband met beheerskosten. Gezien de ontzettend brede besteedbaarheid van de VVV cadeaubon kun je altijd wel iets vinden. Het is vooral belangrijk dat je ‘m niet vergeet, want in 3 jaar tijd koop je gegarandeerd wel eens iets wat je zou kunnen betalen met je VVV cadeaukaart. Lees hier verder als je benieuwd bent hoe je jouw VVV cadeaukaart saldo kunt checken?

6 thoughts on “VVV Cadeaukaart besteden – deelnemerslijst voor VVV bon

   1. Helaas… VVV bon is niet meer wat het is geweest.
    Steeds méér winkels stoppen met deze bon. Schandalig eigenlijk!!! Want het wordt wel zo “verkocht” … Vooral met de feestdagen.
    Weet u niets te geven aan uw personeel? Geef een vvv bon. Een hele brede keus waar de mensen uit kunnen kiezen.

    Nou…. Echt niet!!!
    Ik geef deze bon echt niet meer als kado!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *