VVV bon inleveren bij bol

VVV bon inleveren bij bol

De VVV cadeaukaart is een zeer populaire cadeaubon en wordt door talloze instellingen, werkgevers en consumenten gegeven. Je kunt sinds 2020 een VVV bon inleveren bij Bol.com. De lijst van acceptanten van de VVV cadeaukaart is erg lang, en Bol.com is hier ook onderdeel van.

In het kort:

Zet eerst je cadeaukaart om bij VVV (die pagina opent in deze tab) om het kaartwissel proces voor een Bol.com cadeaukaart te starten, hierna kun je op Bol.com een product aanschaffen.

vvv bol.com

Volledige uitleg:

In tegenstelling tot de Boekenbon bij Bol.com besteden, kan dit met de VVV cadeaubon niet rechtstreeks. Op de site van VVV kunnen consumenten hun VVV bon omzetten naar bol, alvorens ze iets kopen.

Hoe kan ik mij VVV bon inleveren bij Bol.com

Omdat niet iedereen weet hoe het in zijn werk gaat, hierbij de korte maar krachtige uitleg:

❌ De code van je VVV bon direct invoeren bij Bol.com werkt niet

✅ Je VVV bon inleveren bij Bol kan door te klikken op onderstaande button

Hoe VVV bon bij bol.com besteden?

Kan vvv bij bol.com worden besteed? Je VVV pas of VVV bon inleveren bij bol.com is mogelijk en gaat in de volgende stappen:

1. Pak je VVV bon
2. Klik nu op: deze link
(opent in nieuwe tab)
3. Doorloop de 3 stappen en vul je gegevens in
4. Je ontvangt nu een mail, met daarin een digitale code van een Bol.com cadeaukaart

Je VVV bon bij Bol inwisselen is na deze stappen voltooid, je kunt de bon van Bol.com nu uitgeven bij het afrekenproces.

⚠️ Let op: Het kan even duren voor je de code ontvangt, in December en Januari lopen wachttijden op tot ~48 uur door de verwerker. Hier kan VVV weinig aan doen.

VVV bon bol.com werkt niet

Als je de VVV cadeaukaart code direct bij Bol.com wilt invoeren, dan werkt dat niet en krijg je daar een melding over. Je VVV bon bol.com werkt niet op de site van Bol.com als je deze direct invoert, maar als je deze eerst omzet volgens de 3 stappen zoals hierboven omschreven, dan ontvang je een originele Bol.com cadeaukaart. Vanzelfsprekend kun je met je Bol.com giftcard wel iets kopen bij Bol.com.

Waar kan ik de VVV cadeaukaart besteden?

Wil je toch liever niet bij Bol.com je cadeaukaart besteden? Lees dan in dit artikel meer informatie over met welke besteedpunten de VVV cadeaukaart werkt. Dat zijn er duizenden!

Tip: Ga je voor gemak? Dan kun je je VVV bon dus omzetten naar een Bol.com cadeaukaart. Die is 3 jaar geldig vanaf het moment van omwisselen.

In de nieuwe tab kun je bij Bol.com bestellen, in deze tab wordt je naar het formulier bij VVV gestuurd.

Heb je een vraag of opmerking?