Boekenbon inleveren

Boekenbon inleveren

Heb je een boekenbon gekregen en wil je weten waar je die kunt inleveren? Je boekenbon inleveren kan online of in een winkel. Prettig is dat je de boekenbon nooit hoeft om te wisselen voor een andere kaart, je kunt hem direct bij elke acceptant besteden.

Boekenbon inleveren bij Bol.com

De populairste webshop van Nederland is Bol.com, en ook daar kun je jouw boekenbon inleveren. Klik hieronder om direct naar Bol.com te gaan.
boekenbon inleveren

Wil je je boekenbon gebruiken bij Bol en kom je er nog niet uit, lees dan hier een stap voor stap uitleg hoe je jouw boekenbon bij Bol.com inleveren kunt.

Tip: Je mag bij Bol.com elk willekeurig product aanschaffen met de boekenbon, dit hoeft niet beperkt te worden tot boeken.

Boekenbon inleveren bij webwinkels

Online is de boekenbon ook goed te gebruiken. Er is een flinke lijst aan webwinkels waar je de boekenbon kunt inleveren. Hier zitten veel kleine boekhandels tussen. Vind je het prettiger om je boek bij een bekende webshop te kopen, dan kun je goed terecht bij onderstaande webshops. Bij het afrekenen bij een webshop, kun je eenvoudig de boekenbon als betaalmiddel selecteren. boekenbon Kan ik bijbetalen? Heb je onvoldoende saldo op je boekenbon staan als je hem inlevert? Dan kun je bijbetalen met de beschikbare betaalmethodes op die website. Wat gebeurt als ik saldo overhoud? Houd je na de betaling saldo over, dan blijft dit gewoon staan op je boekenbon. Dit kun je in de toekomst bij een nieuwe aankoop weer gebruiken.

Boekenbon inleveren bij fysieke winkel

Wil je in een lokale boekhandel je boekenbon gebruiken bij een aankoop, dan werkt dat doorgaans heel eenvoudig. Zodra je een product gaat afrekenen, geef je bij de kassa aan dat je graag met je boekenbon wilt betalen. boekenbon inleveren boekenzaak Indien de winkel de boekenbon inderdaad accepteert, kun je de boekenbon overhandigen aan de kassamedewerker. Als het saldo van je boekenbon niet voldoende is voor de hele aankoop, dan kun je met een ander betaalmiddel het verschil betalen. Blijft er juist nog saldo over na je aankoop? Dan blijft het overige deel op je Boekenbon cadeaukaart staan voor een volgende aankoop. Wat je voor het inleveren nog kunt doen:

Mag ik de boekenbon besteden aan iets anders dan een boek?

Bij diverse acceptanten waar je de boekenbon kunt inleveren, kun je ook andere producten kopen dan een boek. Dat is gewoon toegestaan. Bij Bol.com kun je ontzettend veel andere producten kopen, en betalen met je boekenbon. Dit is verder geen probleem, ook al heeft de uitgever van de Boekenbon (de Boekenbond) het liefst dat je een boek koopt, aangezien die organisatie in het leven is geroepen ter bevordering van boekverkopen.

Waar kan ik Boekenbon inleveren?

Je kunt de Nederlandse Boekenbon inleveren bij online webshops zoals Bol.com of Bruna, maar ook bij de meeste fysieke boekhandels waar je boeken kunt kopen.

Heb je een vraag of opmerking?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *